This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Vpiši kodo ZARMOJSTER in pridobi 10% popusta dobrodošlice. 🥳

Košarica

Tvoja nakupovalna košarica je prazna.

Nadaljuj na nakupovanje

O nas

Nastanek BAMGrill spletne trgovine

BAMGrill spletna trgovina je nastala v sodelovanju s spletno trgovino BAMchocolate (Mojačokolada.si). Prvi klik spletne trgovine se je zgodill v letu 2013, takrat primarna dejavnost pa je bila prodaja čokolad in čokoladnih izdelkov. Na spletnih policah so poleg čokoladnih izdelkov priznanih blagovnih znamk, svoje mesto počasi dobivali tudi izdelki lastne blagovne znamke. BAM izdelki za peko so bili ustvarjeni z namenom približevanja vrhunskih čokolad in ostalih izdelkov za peko v domača gospodinjstva. Zaradi vedno večjega povpraševanja po izdelkih za peko, blagovna znamka BAM prevzame vodstvo in tako postane glavni igralec spletne trgovine.

Kdo smo?

Lahko bi rekli, da smo majhna, mlada, pozitivna in sproščena ekipa. Smo ampak nismo. Vsako leto rastemo kot podjetje, kot spletna trgovina, kot ekipa, kot družina. Ekipa desetih čokoholikov tako skrbi, da so spletne police vedno polne novih in že obstoječih izdelkov. Trudimo se, da novosti čokoladnega sveta delimo s tabo na naši spletni strani in družabnih omrežjih. Pomagamo ti, da so tvoja naročila v zadnjem hipu pravočasno dostavljena. Ker pa ne želimo zaspati na lovorikah, se naši čokoladni teambuildingi spremenijo v dolge pogovore o tem, kaj bodo naslednje stvari, ki ti jih bomo pokazali. Ena izmed idej so BAM izdelki za žar In tako imaš zdaj na voljo raznolike izdelke, za katere smo prepričani, da se bodo z veseljem s tabo družili na naslednjem pikniku.

Kdo so BAM izdelki za žar?

Spletne police BAMGrill spletne trgovine polnijo različne omake, ki so primerne tako tistim, ki obožujete pekočo ali rahlo pekočo hrano, začimbna mešanica za izbrani kos mesa ali zelenjave in osvežilna BAM kombuča. Če ima v vsaki kulinariki peka na žaru prav posebno mesto, je pravilno, da svoj prostor dobijo tudi začimbe, omake in ostali pripomočki brez katerih ni peke na žaru. moja

Ekipa BAMGrill mojstrov se strinja, da lahko skupaj z BAMGrill izdelki za žar, recepti in nasveti poskrbimo, da na vašem naslednjih pikniku na meniju ne bo žvečljivih čevapčičev in toplega piva.

Vaša zelenjava in meso sta obsojena na uspeh.

P.S.: za večje število piknikov ne odgovarjamo. ;)